Onze marktgebieden

Transport

Efficiënte transportoplossingen

contact-image

Kennis en expertise

Vossebelt is gevestigd in Geesbrug. We beschikken over vier productiehallen met een totale oppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Hier werken we met moderne productietechnieken en een vakkundig team aan maatwerk oplossingen voor de transportsector en overheden. We produceren onze producten volledig in eigen beheer en dragen zorg voor het gehele proces; vanaf het ontwerpen en de fabricage tot aan de montage op vrachtwagen- en opleggerchassis. Hierdoor kunnen wij naast onze goede service de hoge kwaliteit van onze producten blijven garanderen.

contact-image

Lasrobot

We besteden binnen Vossebelt veel aandacht aan het verbeteren van productie- en lastechnieken en zoeken continu naar slimme oplossingen. Zo hebben we onlangs een Lasrobot in gebruik genomen. Door gebruik te maken van deze Lasrobot kunnen we onze laswerkzaamheden deels automatiseren en ons productieproces nog sneller en efficiënter inrichten.

contact-image

Service en onderhoud

Door onze jarenlange ervaring in transportoplossingen kunnen wij u een goed en gedegen advies geven bij de aankoop van een nieuw product. Uiteraard kunt u op het gebied van reparatie en onderhoud ook bij ons terecht. Zo leveren we onze klanten altijd een passende oplossing en kunnen we ieders specifieke aanvraag naar wens uitvoeren.

contact-image

Certificeringen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit en zorg voor het milieu zijn binnen ons bedrijf belangrijke criteria. We zijn er dan ook trots op dat we ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd zijn.

We hebben ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder. Al sinds 2015 zijn we bewust bezig met het terugdringen van onze CO2-uitstoot, met een reductie van 44% als tussenstand.

Een greep uit onze projecten

Stoter Transport

Vossebelt
Transport
15 februari 2024

Vrijbloed Transport B.V.

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Dura Vermeer

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Millenaar & van Schaik

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Jan Bakker

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Duurzame kwaliteit, gebouwd in Geesbrug

We werken met moderne productietechnieken en een vakkundig team aan maatwerk oplossingen voor de transportsector en overheden.

#WEMAKESTEELWORK

Contact

Vossebelt B.V.
Coevorderstraatweg 31
7917 PP Geesbrug
KvK 04086014

Verkoop nieuwe producten:
Willem Otten – Commercieel manager
T +31 6 51 57 50 78
E verkoop@vossebelt-bv.com

Service en verkoop van onderdelen:
E service@vossebelt-bv.com

Planning:
E planning@vossebelt-bv.com