contact-image

Dit is waar we voor staan

Veilig werken heeft binnen TruSteel Group de allerhoogste prioriteit. Na een dag hard werken, willen we met z’n allen weer veilig naar huis. En de volgende dag gezond weer aan een nieuwe werkdag beginnen. Daarom verplichten we onszelf om het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie continu te verbeteren. We delen kennis, hanteren een strikt veiligheidsbeleid en motiveren medewerkers om zich steeds bewust te zijn van de veiligheidsrisico’s. En daar waar nodig treffen we maatregelen om onveilige situaties te voorkomen, want we vinden de veiligheid van iedereen die zich op of rond onze locaties en bouwplaatsen bevindt cruciaal. Of het nu gaat om collega’s, onderaannemers, bezoekers, bewoners of voorbijgangers.

contact-image

Dit kunt u van ons verwachten

We nemen samen onze verantwoordelijkheid. Voor onszelf, voor elkaar, voor ieder uit de keten en in onze omgeving. We houden ons aan regels en afspraken. We maken harde afspraken met elkaar. En belangrijker nog; we gaan op een open, eerlijke en transparante manier met elkaar in gesprek. We zijn het aan onszelf verplicht om elkaar aan te spreken. Op de dingen die goed gaan en de dingen die beter kunnen. Samen zorgen we voor fijne en veilige werkomgevingen.

contact-image

Safety Culture Ladder

We meten onze veiligheidsprestaties met de Safety Culture Ladder ofwel de Veiligheidsladder. Deze laat zien hoe veilig we werken in vergelijking met de markt. Afgelopen jaar (2023) hebben wij ons gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als groep onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. We zijn vastberaden om ook de komende jaren de veiligheidscultuur nog verder te verbeteren.

contact-image

Veiligheidsdag en campagnes rondom veiligheid

TruSteel Group organiseert jaarlijks een veiligheidsdag. Zo’n dag is een uitstekende manier om aandacht te vragen voor bewust veilig werken op de werkvloer. Door dit te organiseren, proberen we het veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf naar een (nog) hoger niveau te tillen. Er worden workshops gehouden, er komen sprekers aan het woord en we gaan met elkaar open en eerlijk in gesprek over wat goed gaat en wat beter kan. Door onze ervaringen met elkaar te delen, kunnen we van elkaar leren en zorgen we voor een gezonde en veilige werkomgeving.