We zijn een toonaangevende leverancier van innovatieve en uiterst efficiënte transportoplossingen. We streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze producten

We produceren kippers, afzetcontainers en laadvloeren. Daarnaast hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van wisselsystemen en speciaalbouw. Voor het horizontaal lossen hebben we binnen TruSteel Group de bandlosser in haar programma.

We produceren verschillende soorten kippers: kippers in combinatie met autolaadkranen, achteroverkippers, opleggerkippers en afzetkippers. Deze kippers zijn bij uitstek geschikt voor het verladen en lossen van zand, grind, puin, slib, groen en andere materialen. Een autolaadkraan kunnen wij ook voor iedere klant opbouwen. Hierdoor bieden wij onze klanten altijd één aanspreekpunt voor de totale opbouw.

Onze producten kenmerken zich door hun uitermate sterke constructie, een zeer hoog afwerkingsniveau en een lange levensduur. Al onze producten worden geproduceerd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. Door onze jarenlange ervaring in transportoplossingen kunnen wij u een goed en gedegen advies geven bij de aankoop van een nieuw product. Uiteraard kunt u op het gebied van reparatie en onderhoud ook bij ons terecht. Zo leveren we onze klanten altijd een passende oplossing en kunnen we ieders specifieke aanvraag naar wens uitvoeren.

TRUSTEEL BEDRIJVEN MET FOCUS OP TRANSPORT

Vossebelt

Uiterst efficiënte transportoplossingen

GEREALISEERDE TRANSPORT PRODUCTEN

Vrijbloed Transport B.V.

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Dura Vermeer

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Millenaar & van Schaik

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Jan Bakker

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Stoter Transport

Vossebelt
Transport
15 februari 2024