Onze producten

Zeeftechnologie

Onze trommelzeef heeft een sterke reputatie

Luchtscheiding

Onze componenten op het gebied van luchtscheiding zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om het scheidingsproces te bevorderen.

Industriële transportband

De transportbanden van TruSteel Recycling hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn geschikt voor diverse toepassingen.
contact-image

Onze aanpak

Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen. Hierbij dragen we zorg voor het gehele proces; vanaf het ontwerpen en de fabricage tot aan de montage op locatie.

1. ONTWERP & CALCULATIE
Wij denken in het voortraject graag mee met onze klanten. Hierbij kijken we naar de verschillende mogelijkheden. We construeren, ontwerpen en maken herberekeningen om tot de meest slimme en efficiënte oplossingen te komen.

2. ENGINEERING & PROJECTLEIDING
Op onze eigen engineerafdeling werken onze engineers met de software Inventor unieke ontwerpen uit. Onze projectleiders begeleiden hierbij het hele project, vanaf de opdracht tot aan de montage.

contact-image

3. PRODUCTIE
We beschikken over een modern en uitgebreid machinepark. We werken o.a. meteen hypermoderne snijafdeling (autogeenen plasma). Ook voeren wij verspanende werkzaamheden uit, zoals draaien en frezen.

4. CONSERVERING
Conserveringstechnieken geven onze producten een lange levensduur mee. Wij zijn gespecialiseerd in het stralen, spuiten en aanbrengen van natlak verf op staal.

5. MONTAGE
We beschikken over het juiste gereedschap en vakmanschap om de constructies veilig en conform planning te monteren op locatie.

contact-image

Duurzame oplossingen

Wij begrijpen dat de diversiteit aan afvalstromen in de moderne recyclingindustrie vraagt om flexibele en efficiënte oplossingen. Daarom zijn onze hoogwaardige producten geschikt voor een breed scala aan afvalstromen, waaronder; GFT, huishoudelijk afval, OWF - organisch materiaal, RDF, C&D (bouw- en sloopafval), C&I (commercieel en industrieel afval) en plasticrecycling.

contact-image

Certificeringen

We stellen hoge eisen aan kwaliteit en willen op een zo efficiënt mogelijk wijze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor onze klanten realiseren. Hierbij werken we volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we veel aandacht besteden aan milieumanagement.

We zijn ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2. Net als de andere divisies zijn wij ook in het bezit van het veiligheidscertificaat trede 3 en hebben we ons gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder.

Een greep uit onze projecten

Zeeftrommel, Sortiva Alkmaar

TruSteel Recycling
Recycling
5 december 2023

Sorteerinstallatie, PreZero Groningen

TruSteel Recycling
Recycling
14 september 2023

Scheidingstrommel, Omrin Heerenveen

TruSteel Recycling
Recycling
23 augustus 2023

Dano Drum, Omrin

TruSteel Recycling
Recycling
18 december 2020

Zeeftrommel - Attero, Wilp

TruSteel Recycling
Recycling
11 april 2024

Oplossingen voor afval recycling

We zetten ons in om op een klimaatvriendelijke manier waarde te creëren uit afval. De toekomst is hergebruik! Én daar ligt voor ons de uitdaging: het ontwikkelen van recycling- en sorteersystemen die voor een beter milieu zorgen.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Geslaagde open dag!

Kampstaal
Kamplacon
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Trusteel Recycling
Phileas Foggstraat 35
7825 AK Emmen
KvK 04084058