Met een breed aanbod van vele materialen, machines en voertuigen is Vrijbloed Transport B.V. gespecialiseerd in het leveren van (transport)middelen voor de wegenbouw. Als trotse partner van het transportbedrijf heeft Vossebelt de hand gelegd aan ruim 80 containers en kipperopbouwen van Vrijbloed Transport B.V.

contact-image

2-zijdekippers | Volvo FE 6x2 chassis

Voor Vrijbloed hebben wij een 4-tal 2-zijdekippers gerealiseerd. De kippers en autolaadkranen zijn gemonteerd op Volvo FE 6x2 chassis en gespoten in de herkenbare huisstijlkleur. De kraan-kipper opbouw communiceert optimaal met de elektrische truck door middel van gespecialiseerde software. Hierdoor wordt het energieverlies bij gebruik van kraan en kipper tot een minimum beperkt. De elektrische combinaties worden ingezet voor het bulktransport.

contact-image

Afzetcontainers

Vrijbloed Transport breidt uit met 6 robuuste Vossebelt afzetcontainers. De 6,1 bij 2,4 meter containers zijn uitgevoerd met een haakopname en 2 stuks gelijke deuren. Door de robuuste uitvoering buigen de wanden door zware of wisselende belastingen tot een minimum. Aan de achterzijde van de afzetcontainers zijn wandspanten, die met een doorgaande las aan elkaar verbonden zijn, gelast. Zo blijft de deurconstructie goed en veilig werken, ook na langdurig gebruik.

Gerelateerde projecten

Dura Vermeer

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Millenaar & van Schaik

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Jan Bakker

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Contact

Vossebelt B.V. Coevorderstraatweg 31 7917 PP Geesbrug KvK 04086014