Millenaar & van Schaik

Eén van de grootste vervoerders van Nederland op het gebied van asfalttransport. In de herkenbare gele- zwarte combinaties rijden de voertuigen van Millenaar & van Schaik iedere dag naar de meest uiteenlopende wegenbouwprojecten. 

Als het aankomt op kipperbouw is Vossebelt al jaren trotse partner van Millenaar & van Schaik. Voor het wagenpark van Millenaar & van Schaik hebben wij in de afgelopen jaren ruim 50 combinaties gerealiseerd.

contact-image

Achterover kipper | Scania 10x4 chassis

Voor Millenaar en van Schaik hebben we een 6-tal opbouwen gerealiseerd. De zes achterover kippers zijn gemonteerd op een Scania 10x4 chassis en zijn voorzien van een gedeelde hydraulische neerklapbare snep. De asfaltkippers zijn volledig geïsoleerd en uitgevoerd met geanodiseerde aluminium vouwkappen. Een deel van deze kippers zal worden ingezet door Dura Vermeer.

contact-image

2-zijdekipper | Scania 8x4 chassis

De 2-zijdekipper met hulpchassis en Palfinger autolaadkraan zijn gemonteerd op een Scania 8x4 chassis. De geïsoleerde kipperbak is uitgevoerd met een bovenscharnierende achterklep en een hydraulische asfaltsnep. De 2-zijdekipper heeft een inhoud van circa 14,4 m³ en wordt ingezet voor het vervoeren van asfalt.

Gerelateerde projecten

Dura Vermeer

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Jan Bakker

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Stoter Transport

Vossebelt
Transport
15 februari 2024

Contact

Vossebelt B.V. Coevorderstraatweg 31 7917 PP Geesbrug KvK 04086014