Jan Bakker

Jan Bakker Transport is met een breed assortiment aan diensten en producten actief in de agrarische sector en voedingsmiddelenindustrie. Wie zich dagelijks op de weg bevindt is gegarandeerd één van Jan Bakker Transport zijn voertuigen tegengekomen. Voor het grote wagenpark van de fourage- en transportonderneming hebben wij diverse producten gerealiseerd.

Voor Jan Bakker Transport uit Hattemerbroek hebben we het afgelopen jaar in samenwerking met Nijwa Zwolle een 5-tal achterover kippers gerealiseerd. 4 modellen zijn gemonteerd op een Volvo 10x4 chassis en één op een Scania 10x4 quadro chassis. Voorheen hebben we voor Jan Bakker transport tweemaal een Elektrische 2-zijde kraan- kipper combinatie gefabriceerd. De kippers zijn gemonteerd op een Volvo 6x2 chassis.

contact-image

Achterover kippers | Volvo 8x4 chassis

Een combinatie met multifunctionele inzetbaarheid en een groot laadvermogen. De opbouwen zijn zeer kort uitgevoerd omdat deze trucks worden ingezet in combinatie met het vervoer van diepladers. De achterover kippers zijn geïsoleerd en worden ingezet voor het vervoeren van asfalt.

contact-image

Achterover kipper | Scania 10x4 chassis

Deze achterover kipper is gemonteerd op een quadro chassis. De kipper is voorzien van een doorlaadklep en zal worden ingezet als asfaltkipper.

Gerelateerde projecten

Dura Vermeer

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Millenaar & van Schaik

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Stoter Transport

Vossebelt
Transport
15 februari 2024

Contact

Vossebelt B.V. Coevorderstraatweg 31 7917 PP Geesbrug KvK 04086014