Dura Vermeer is als onafhankelijk bouwconcern actief in de bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. De bouworganisatie behoort tot de top 10 bouwbedrijven van Nederland en biedt samen met partners toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwprojecten. 

Het wagenpark van Dura Vermeer breidt zich uit en bij Vossebelt zijn we trots hier aan bij te dragen.

contact-image

Achterover kippers | Elektrische Volvo 8x4 chassis

In samenwerking met Millenaar & van Schaik hebben wij voor Dura Vermeer acht stuks geïsoleerde achterover kippers gemonteerd op een Volvo FME 8x4 chassis. Voor het aansturen van het kippen is gebruik gemaakt van hoeksensoren zodat bij elke trap van de cilinder de juist hoeveelheid olie wordt toegevoerd. Hierdoor wordt energieverlies tot een minimum beperkt. Dura Vermeer gaat de kippers inzetten voor het transporteren van asfalt en zand.

contact-image

2-zijdekipper met autolaadkraan | Volvo FE 6x2 Electric

In samenwerking met Vrijbloed Transport hebben wij deze 100% elektrische Volvo FE 6x2 Electric voor Dura Vermeer gerealiseerd. De eerste in zijn soort, nog nooit eerder is er een dergelijk voertuig met deze lichtere opbouw gebouwd en ingezet binnen de grond-, weg-, en waterbouwsector. De truck is voorzien van een minder zware opbouw, zo kan er langer gewerkt worden met dezelfde accucapaciteit.

NET ZERO

Bij Vossebelt zijn we trots bij te kunnen dragen aan de door Dura Vermeer vastgestelde duurzaamheidsdoelen. Net Zero: Nul uitstoot vóór 2050 en een gehalveerde CO₂-uitstoot bij 2030.

Door het wagenpark te verduurzamen worden er grote stappen gezet om deze doelen te behalen. Wij bedanken Dura Vermeer voor het vertrouwen in Vossebelt.

Gerelateerde projecten

Vrijbloed Transport B.V.

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Millenaar & van Schaik

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Jan Bakker

Vossebelt
Transport
16 februari 2024

Contact

Vossebelt B.V.
Coevorderstraatweg 31
7917 PP Geesbrug
KvK 04086014