In opdracht van de Gemeente Coevorden hebben wij de fiets-voetgangers boogbrug te Geesbrug hersteld. De conditie van de boogbrug liet te wensen over. Om de levensduur van de boogbrug te verlengen zijn wij aangesteld om groot onderhoud aan de brug te verrichten.

contact-image

De slechte staaldelen van de brug zijn vervangen

De huidige coating, die het metaal van de brug beschermd, was op verschillende plekken volledig verdwenen. Om de conditie van de boogbrug te waarborgen is het essentieel dat deze goed wordt onderhouden. Wij zijn ingeschakeld om de slechte staaldelen van de brug te vervangen en de brug opnieuw te conserveren. Na het stralen van de brug is er gezamenlijk met de opdrachtgever beoordeeld welke staaldelen vervangen moesten worden. Indien nodig zijn deze door ons vervangen. 

contact-image

Uitgehesen, gerenoveerd en ingehesen

De brug is in een tijdsbestek van een maand uitgehesen, gerenoveerd en weer ingehesen op originele locatie. De werkzaamheden op locatie zijn uitgevoerd met behulp van een mobiele kraan. Met de verrichte werkzaamheden kan de fiets-voetgangers boogbrug er weer enige tijd tegenaan.

Gerelateerde projecten

Kerkbrug Nieuw-Amsterdam, Gemeente Emmen

TruSteel Infra
Infra
11 december 2023

Klapbrug Bedum, Provincie Groningen

TruSteel Infra
Infra
8 december 2023

Bruggen Bourtange, Gemeente Westerwolde

TruSteel Infra
Infra
11 november 2022

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. TruSteel Infra Phileas Foggstraat 35 7825 AK Emmen KvK 04084058