Voor Wiz-arts hebben wij de bedrijfshal gerenoveerd. Wiz-arts is een kwaliteitsbureau werkzaam binnen het sociaal domein. Het dak en de gevels van de originele hal waren in slechte staat en dienden vervangen te worden. Alle gevels en daken zijn met de renovatie door ons vervangen.

contact-image

Dak- en wandconstructies

Na het verwijderen van de oude beplating hebben wij 540m² verzinkte geprofileerde staalplaten gemonteerd. Deze beplating is voorzien van HPS coating in de kleur Ral 9005, heeft een dikte van 0,75 mm en is verticaal gemonteerd op de bestaande constructie. Het originele dak hebben wij vervangen door een dakconstructie van geprofileerde stalen sandwichpanelen. In totaal hebben wij 1446m² aan geïsoleerde dakplaat aangebracht.

contact-image

60 zonnepanelen

Bij Wiz-arts begrijpen ze dat eigen zonnestroom genereren een belangrijke stap naar duurzaamheid is. Daarom hebben ze besloten om op de dakconstructie eveneens 60 zonnepanelen te plaatsen. Deze zonnepanelen zijn geleverd en gemonteerd door ons zusterbedrijf Trusteel Energie. De premium zonnepanelen hebben een totaal paneelvermogen van 24.900 WP.

contact-image

Uitbouw van productiehallen

Naast de nieuwe dak- en wandconstructies hebben wij ook diverse hulpstukken geleverd en gemonteerd waaronder nieuwe overzetdorpels ten behoeve van de kozijnen, nok- en ondernokprofielen, windveerprofielen, lekdorpelprofielen en hoekstukken.

Het eindresultaat mag er wezen! Een prachtig renovatieproject waarbij de bedrijfshal een strak en modern uiterlijk heeft gekregen.

Gerelateerde projecten

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Wajer Yachts, Heeg

Kamplacon
Utiliteitsbouw
14 juli 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Kamplacon B.V. Distributieweg 4 8304 BJ Emmeloord KvK 39085409