Blauwverlaat mag dan niet binnen de grenzen van een dorp vallen, maar de brug van Blauwverlaat heeft altijd een belangrijke functie gehad in haar omgeving. Na het aanpassen en verlengen van de brug in 2013 zijn nu ook de civiele constructies toe aan vervanging. Bij de basculebrug Blauwverlaat hebben we nieuwe beschermpalen geplaatst en de bestaande houten remmingwerken vervangen door een stalen variant.

contact-image

Montage op locatie

Alle nieuwe constructies zijn bij ons in Heeg geproduceerd en geconserveerd. Aan beide zijdes van de brug heeft Nauta Heeg een beschermpaal met een lengte van circa 23 meter geplaatst en diverse nieuwe remmingwerken. Het plaatsen van de stalen remmingwerken is in samenwerking met De Boer & De Groot uitgevoerd. De remmingwerken hebben een lengte van 10 meter en zijn door onze monteurs op locatie aan eerder geplaatste fundatiepalen gemonteerd.

De basculebrug is door de nieuwe civiele constructies weer een stuk veiliger. Alle werkzaamheden zijn medio 2022 afgerond en hebben niet tot nauwelijks geleid tot overlast voor omwonenden, scheepsvaart of wegverkeer.

Gerelateerde projecten

Geleidewerk Hartelkanaal, Rotterdam

Nauta Heeg
Infra
12 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Staalbouw Nauta Heeg
De Draei 21
8621 CZ Heeg
KvK 01068509