In samenwerking met Ballast Nedam hebben wij in Rotterdam, naast de 154m hoge Cooltoren, een geheel nieuwe parkeergarage opgeleverd.

contact-image

In hartje Rotterdam

De parkeergarage voorziet de bewoners van de woontoren van parkeergelegenheid. Voor de bouw van de parkeergarage hebben wij de staalconstructie, de hekwerken en de spiltrappen gefabriceerd. Deze constructies zijn vervolgens door ons op de bouwlocatie in hartje Rotterdam gemonteerd.

contact-image

110 ton staal

De staalconstructie van de parkeergarage is in samenwerking met Schot Verticaal Transport geplaatst. Binnen is de parkeergarage voorzien van spiltrappen, trappen en hekwerken. De hekwerken zijn rondom de in- en uitrit geplaatst en de trappen zijn terug te vinden in de daarvoor gecreëerde trappenhuizen. In totaal is er circa 110 ton aan staalwerk geplaatst.

contact-image

Gevelroosters en dakpergola

Aan beide lange zijden van de parkeergarage zijn gevelroosters gemonteerd. Deze roosters zijn voorzien van een lamellen patroon en geproduceerd bij onze locatie in Meppel. Het lamellen patroon geeft de parkeergarage een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat de geparkeerde auto’s in de schaduw staan. Op het dak van de parkeergarage hebben wij een pergola gebouwd. Dit is een zone bestaande uit balken en klimplanten waar men ook kan parkeren. Het montageteam van ons zusterbedrijf Kamplacon heeft op locatie de dak- en gevelbeplating verzorgd.

Gerelateerde projecten

Lódz, Polen

Kampstaal
Utiliteitsbouw
13 februari 2024

Warmtecentrale Vattenfall, Amsterdam

Kampstaal
Utiliteitsbouw
13 februari 2024

Datacenter Switch, Diemen

Kampstaal
Utiliteitsbouw
10 maart 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Kampstaal B.V. Distributieweg 10 8304 BJ Emmeloord KvK 39053026