In samenwerking met Staalbouw Nauta Heeg zijn wij in oktober 2022 gestart aan de uitbouw bij Wajer Yachts in Heeg. De internationaal opererende luxe jachtbouwer heeft geïnvesteerd in nieuwe werkruimtes voor het opschalen van de productiecapaciteit. Naast een kantoor zijn ook twee bestaande hallen verlengd. Alle nieuwe ruimtes hebben wij voorzien van dak- en wandconstructies.

contact-image

Een TruSteel samenwerking

Wajer Yachts heeft als toonaangevend familiebedrijf lokale bedrijven betrokken bij het bouwproces. Zo zijn de funderingswerkzaamheden en het aanleggen van nutsvoorzieningen uitbesteed aan bedrijven uit het dorp zelf. Bij ons zusterbedrijf Staalbouw Nauta Heeg is al het staalwerk geproduceerd. Hun montageteam heeft de staalconstructie gemonteerd op locatie.

contact-image

Esthetische klikfelsplaten

Op het kantoor hebben wij 120m² klikfelsplaten gemonteerd. Dit zijn esthetische en strakke platen voor dak en wandconstructies. Het profiel heeft een lange levensduur en het product is onderhoudsarm en tevens licht van gewicht. Daarnaast hebben wij 425m² aan warmdakplaat gemonteerd en 140m² aan steenwolpanelen aangebracht als isolatie van het kantoor.

contact-image

Uitbouw van productiehallen

De uitbouw van de productiehallen hebben wij voorzien van circa 1075m² dakpanelen en 1000m² wandbeplating bestaande uit sandwichpanelen. Rondom hebben wij 100 meter goten gemonteerd. In het verlengde van de bestaande lichtstraten hebben wij 2 nieuwe lichtstraten geplaatst met beide een afmeting van 25x4,7 meter.

Geen werkverlies door slimme planning

Het gehele bouwproject is in fases gerealiseerd. Door in fases te werken heeft Wajer Yachts de ruimte gekregen om verder te gaan met hun eigen productiewerk. In juli 2023 zijn de nieuwe werkruimtes opgeleverd.

Gerelateerde projecten

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Kamplacon B.V. Distributieweg 4 8304 BJ Emmeloord KvK 39085409