Bij Van Merksteijn International hebben we de voorgevel en het dak van de expeditiehal voorzien van nieuwe beplating. De originele beplating was aan het einde van haar levensduur. Wij hebben de beplating van het pand gelegen aan de N36 gedemonteerd en vervangen voor nieuwe dak- en wandconstructies.

contact-image

Vervangen voorgevel

In april 2022 zijn we gestart met de werkzaamheden. De 400 meter lange voorgevel is in één keer vervangen. De oude damwandplaat is gedemonteerd en vervangen door gloednieuwe 1035 stalen damwandprofielen. De volledige refit van de voorgevel is in een tijdsbestek van 8 werkweken uitgevoerd. De werkzaamheden zijn uitgevoerd met een 10 ton meter kraan en een 3-tal hoogwerkers. Gedurende de verbouwing is Van Merksteijn International operationeel gebleven.

contact-image

Nieuwe dakbeplating

In juli 2022 hebben we de bestaande dakbeplating gedemonteerd en vervangen door 3155m² verzinkte geprofileerde staalplaten. De dakconstructie heeft een dikte van 0,88 mm en is middels schietnagels bevestigd op de onderconstructie.

Naast de dak- en wandbeplating hebben wij ook het zetwerk, de dakstukken en een 400 meter dakkap geplaatst. De kantoorruimte hebben wij voorzien van een gepoedercoat bloemkozijn. Een modern detail waarbij het kozijn buiten de gevel uitsteekt.

Gerelateerde projecten

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Wajer Yachts, Heeg

Kamplacon
Utiliteitsbouw
14 juli 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Kamplacon B.V. Distributieweg 4 8304 BJ Emmeloord KvK 39085409