In opdracht van Daiwa Group hebben wij in samenwerking met ons zusterbedrijf Kampstaal de uitbreiding van de bedrijfshal van Jan Snel bij de Eemshaven gerealiseerd. 

contact-image

Uitbreiding hal

Voor de producent en leverancier van modulaire huisvestingsoplossingen hebben wij in 2018 de bestaande loods voorzien van dak- en wandconstructies. Door de groei die Jan Snel, onderdeel van de Daiwa Group, doormaakt was de behoefte naar meer capaciteit groot. Om die reden zijn wij in 2022 wederom ingeschakeld, ditmaal om de uitbreiding van de bestaande hal te realiseren.

contact-image

FM Approved isolatie

Gezamenlijk met Kampstaal hebben we de volledige uitbouw gerealiseerd. Wij zijn begonnen met het plaatsen van 3600m² dakplaten en dakbedekking. De dakbedekking bestaat uit 140mm dik PIR isolatie welke FM Approved is. Het aanbrengen van de dakconstructies was een flinke uitdaging gezien de weersomstandigheden en harde wind bij de Eemshaven.

contact-image

montage op locatie

Naast de dakbeplating hebben wij rondom de 80x50x14 meter (lxbxh) bedrijfsloods de wandconstructies gemonteerd. Op de uitbouw hebben wij circa 2500m² aan sandwichpanelen wandconstructie gemonteerd boven de betonnen borstwering. Ook hebben wij 6 nieuwe overheaddeuren en 6 lichtstraten geplaatst. 4x een lichtstraat van 15x2 meter en 2 lichtstraten van 20x4 meter zijn door ons team op locatie gemonteerd. De lichtstraten laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor kunstmatig licht minder hoeft worden ingezet.

Tijdens de werkzaamheden is Jan Snel operationeel gebleven en hebben ze hun werkzaamheden zonder hinder uit kunnen voeren. De uitbreiding van de bedrijfsloods is in april 2023 opgeleverd.

Gerelateerde projecten

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Wajer Yachts, Heeg

Kamplacon
Utiliteitsbouw
14 juli 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Kamplacon B.V. Distributieweg 4 8304 BJ Emmeloord KvK 39085409