In opdracht van Jorritsma Bouw hebben wij in 2022 het nieuwe distributiecentrum van Aldi in Groningen voorzien van dak- en wandbeplating. De supermarktketen besloot halverwege 2020 vanuit Friesland naar Groningen te verhuizen, omdat het op zoek was naar een moderner en duurzamer pand, met daarnaast een centralere plek in de regio.

contact-image

Het distributiecentrum

De volledige bebouwing van het nieuwe distributiecentrum beslaat ongeveer 38.000 m² en heeft een inhoud van 450,000 kuub. Het distributiecentrum heeft 76 docks waar dagelijks de 29 eigen vrachtwagens tweemaal per dag goederen inladen. Vanuit Groningen worden de noordelijk supermarkten van Aldi voorzien van goederen. Op het terrein is een eigen wasstraat, een tankstation en een garage voor de vrachtwagens. Daarnaast is er een aanzienlijke koelruimte. In het distributiecentrum zitten verschillende soorten kantoor- en opslagruimtes die wij hebben voorzien van sandwichpanelen.

contact-image

Dak- en wandconstructies

De buitenwanden van het distributiecentrum en de koelhal zijn door ons voorzien van 12.100 m² aan stalen sandwichpanelen. Deze beplating is horizontaal aan de achterconstructie gemonteerd. Op het dak hebben wij circa 36.400 m² aan verzinkte geprofileerde staalplaten gemonteerd.

Gerelateerde projecten

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Bedrijfshal Wiz-arts, Ens

Kamplacon
Utiliteitsbouw
12 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Kamplacon B.V. Distributieweg 4 8304 BJ Emmeloord KvK 39085409