contact-image

Ons verhaal

Wij zijn in 1980 begonnen als bouwer van kleine schuren en loodsen. Nu, vier decennia later, zijn we uitgegroeid tot een groep met acht grote staalverwerkende bedrijven. We hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende projecten. Zo hebben we inmiddels een indrukwekkende lijst aan gebouwen, bruggen en sluizen, recyclinginstallaties, kippers & containers op onze naam staan. We werken binnen onze groep ook vaak intensief samen. Door het benutten van schaalvoordelen en het bundelen van kennis kunnen we onze klanten hierdoor nog beter van dienst zijn met passende en duurzame oplossingen.

contact-image

Het DNA van onze organisatie

In Nederland én ver daarbuiten hebben we met onze bedrijvengroep een goede naam en reputatie opgebouwd. Voornamelijk door het vertrouwen dat wij geven en krijgen van onze klanten en opdrachtgevers. We creëren dit door onze partners en klanten te laten zien dat we kwaliteit leveren en een ervaren partner zijn om mee samen te werken. Het realiseren van uitdagende staalwerken en het opbouwen van duurzame relaties zit in ons DNA en in onze naam; TruSteel. We zijn betrouwbaar (trust) in het leveren van kwaliteit en het nakomen van onze afspraken. We zijn waarmakers, we staan voor wat we doen en we doen wat we beloven. We zijn open en transparant in onze communicatie en hanteren korte lijnen. Trouw (true) en integer zijn we bij alles wat we doen. Dit is waar wij als groep voor staan, hoe wij ons gedragen en opereren. Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en de samenleving waarvan wij deel uitmaken.

contact-image

Maatschappelijk betrokken

Als familiebedrijf voelen we ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, nu en voor de toekomstige generatie. Wij zijn ons bewust van de effecten die onze activiteiten hebben op onze omgeving en willen bij al ons werk de impact op het klimaat zo klein mogelijk houden. Ons MVO-beleid is hier volledig op gericht. Ook samen met onze bouwpartners denken we na over hoe we onze maatschappelijke bijdrage kunnen vergroten en zo duurzaam mogelijk kunnen bouwen. We vinden het daarnaast ook belangrijk om sociaal betrokken te zijn bij de regio’s en gemeenschappen waarin wij actief zijn. Daarom ondersteunen we veel lokale culturele, sportieve en maatschappelijke evenementen en verenigingen.

De reis van ons familiebedrijf

#WEMAKESTEELWORK