GB Steel Group gaat verder onder de naam ‘TruSteel Group’. De naamswijziging is een logische stap in verdere internationalisering en benadrukt de synergie van de verschillende divisies binnen de groep.

TruSteel Group is een trots familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar met passie en gedrevenheid bouwt aan de meest uiteenlopende projecten in verschillende marktsegmenten. Van staal-, dak- en gevelconstructies tot bruggen en sluizen, en van recyclinginstallaties tot kippers en containers, onze acht staalverwerkende bedrijven maken letterlijk en figuurlijk werk van staal.

Nieuw tijdperk

Wij zijn in 1980 begonnen als bouwer van kleine schuren en loodsen. Nu, vier decennia later, zijn we uitgegroeid tot een groep met acht grote staalverwerkende bedrijven. Ieder bedrijf binnen de groep heeft zijn eigen discipline. Kampstaal in Emmeloord en Meppel realiseert nationaal en internationaal complexe staalconstructies voor de utiliteitsbouw en industrie. Nauta Heeg onderscheidt zich met zware constructies voor de infra, offshore en industrie. Kamplacon in Emmeloord en Ootmarsum is thuis in duurzame dak- en wandbeplating voor woningbouw, utiliteitsbouw en infra. Vossebelt in Geesbrug bouwt kippers, containers, laadvloeren en bandlossers voor de transportsector, gemeenten en industrie. MF Emmen is een veelzijdige en moderne machinefabriek die zich richt op het ontwikkelen en realiseren van effectieve oplossingen voor de productieprocessen van klanten.

Met de nieuwe naam en huisstijl willen we (nog) meer eenheid en verbondenheid uitstralen. De nieuwe naam TruSteel past bij onze ambitie en kernwaarden. We zijn betrouwbaar (trust) in het leveren van kwaliteit en het nakomen van onze afspraken. We zijn waarmakers, we staan voor wat we doen en we doen wat we beloven. Oprecht (true) en integer zijn we bij alles wat we doen. Dit is waar wij als groep voor staan, hoe wij ons gedragen en opereren. Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en de samenleving waarvan wij deel uitmaken.

Drie nieuwe labels

Naast onze vijf bestaande divisies hebben we een aantal activiteiten gebundeld en geplaatst onder drie nieuwe labels, tw. TruSteel Energy, TruSteel Infra en TruSteel Recycling. TruSteel Energy is gespecialiseerd in energie-oplossingen, waaronder zonnepanelen, energieopslag en laadpalen. TruSteel Infra levert complexe waterbouwkundige constructies waaronder bruggen, sluizen en gemalen. TruSteel Recycling is een vooraanstaande leverancier van recyclingoplossingen.

Nieuwe website live

Bij een nieuwe naam en huisstijl hoort ook een nieuwe website. Na maandenlang bouwen is het dan eindelijk zo ver, we zijn live! De komende tijd zal onze nieuwe uitstraling ook steeds meer doorgevoerd worden in onze uitingen naar buiten toe. En intussen blijven we intern doen waar we het beste in zijn: onze klanten centraal stellen en slimme en duurzame oplossingen leveren.

null