Onze marktgebieden

Industrie

Totaaloplossingen voor de industriële markt

Infra

Complexe infrastructurele projecten

contact-image

Onze vakmensen zorgen voor een bewerking op maat

MF Emmen is in staat om voor haar klanten totaaloplossingen te bieden. Door gebruik te maken van een breed scala aan disciplines in huis, verregaande mechanische kennis, benodigde certificeringen en gekwalificeerde medewerkers is MF Emmen voor elke klant een betrouwbare partner.

Bij ons kunt u terecht voor diverse machinale bewerkingen van ieder formaat. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met machines van de beste kwaliteit en vakmensen die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een breed scala aan verspanende werkzaamheden. We kunnen nagenoeg alle opdrachtgevers van dienst zijn. Dat geldt voor zowel nieuwbouw en installatie van machines als voor reparatie en (gedeeltelijke) revisie ervan. In onze machinefabriek kunt u terecht voor CNC draai-, carrousel-, frees-, boor-, verspaan-, kot- cobot- en lasbewerkingen.

contact-image

Service & onderhoud

Na de levering van onze installaties verzorgen wij ook graag het onderhoud. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan die hierop aansluiten. Heeft u als klant onverhoopt een storing? Voor calamiteiten of storingen zijn wij eveneens bereikbaar met onze onderhoudsdienst in Emmen. Met een uitgebreid en vakkundig team van professionals gaan we direct voor u aan de slag.

Meer weten?
Heeft u vragen over het onderhoud van uw machine? Neem dan contact op met ons team via ons contactformulier of ons telefoonnummer +31 (0)591 630 888. Wij voorzien u dan graag van meer informatie en bespreken met u de mogelijkheden.

contact-image

Certificering

Bij MF Emmen stellen we hoge eisen aan kwaliteit en willen op een zo efficiënt mogelijke wijze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor onze klanten realiseren. We zijn in het bezit van diverse certificeringen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we aandacht besteden aan milieumanagement.

We zijn ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2. Net als de andere divisies zijn wij ook in het bezit van het veiligheidscertificaat. We hebben ons inmiddels gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder.

Een greep uit onze projecten

Uitbreiding spuicomplex, Afsluitdijk

MF Emmen
Industrie
19 januari 2024

Modulaire storttafels, Bativo B.V.

MF Emmen
Industrie
22 mei 2023

Moderne machinefabriek

We bieden alle faciliteiten, expertise en mankracht voor de productie en montage van installaties, machines en technische ondersteuning.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

MF Emmen B.V.
Phileas Foggstraat 35
7825 AK Emmen
KvK 04084058