contact-image

Veilig werken

Veilig werken heeft binnen TruSteel Group de allerhoogste prioriteit. Bij ons staat de veilige modus altijd aan! Daarom verplichten we onszelf om het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie continu te verbeteren. We delen kennis, hanteren een strikt veiligheidsbeleid en motiveren medewerkers om zich bewust te zijn van de veiligheidsrisico’s. En daar waar nodig treffen we maatregelen om onveilige situaties te voorkomen. Zo willen we het aantal onveilige gebeurtenissen terugdringen met minder incidenten (bijvoorbeeld verzuim en ongevallen) tot gevolg. Daarnaast vinden we het binnen de groep van groot belang dat onze medewerkers gezond, veilig en met plezier aan het werk zijn. Daarom blijven we investeren in het creëren van een veilige omgeving.

contact-image

Oprechtheid en integriteit (truth)

Oprechtheid en integriteit vormen de basis bij alles wat we doen. We werken vanuit de overtuiging dat integer gedrag verankerd moet zijn in onze organisatiecultuur. Het omvat alles waar wij als groep voor staan, hoe wij ons gedragen en naar handelen. Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van onze opdrachtgevers, zakenpartners en de samenleving waarvan wij deel uitmaken. Eerlijkheid, ethisch handelen en transparantie vormen hierbij de basis. Wij zijn een betrouwbaar en integer bedrijf, waarvan al onze opdrachtgevers (terecht) hoge verwachtingen hebben. Het is dan ook ons streven om waarde te creëren met onze staalproducten en om telkens weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

contact-image

Bouwen aan vertrouwen (trust)

Binnen TruSteel Group ontwerpen, produceren en leveren we kwalitatief hoogwaardige projecten in staal. We hebben inmiddels jarenlange ervaring in het tot stand brengen van maatwerk oplossingen. Maar wij bouwen niet alleen aan mooie projecten, we bouwen ook aan duurzame relaties met onze klanten. We creëren vertrouwen door onze klanten te laten zien dat we een ervaren partner zijn om mee samen te werken. We vinden het belangrijk om op een open en eerlijke manier zaken te doen. We luisteren naar onze klanten, maken duidelijke afspraken en komen deze na. Op deze manier bouwen wij aan vertrouwen en aan duurzame relaties met onze klanten.

contact-image

Passie voor staal (steel)

Wat ons drijft, is onze passie voor techniek. Wij houden van constructieve uitdagingen in de utiliteitsbouw, infra, transport en industrie. Die passie zorgt ervoor dat wij met plezier onze opdrachtgevers helpen bij hun vragen en uitdagingen. We begrijpen maar al te goed dat er aan het begin van het project wel veel wensen zijn, maar nog niet overal antwoorden op zijn gegeven. Geen probleem; onze constructeurs, engineers en projectleiders helpen onze opdrachtgever graag bij het vinden van oplossingen en bij het tot stand brengen van het ontwerp. Met dezelfde passie zorgen we ervoor dat het ontwerp tot leven komt en de opdrachtgever kan profiteren van een waardevolle oplossing naar wens. #wemakesteelwork