Onze marktgebieden

Utiliteitsbouw

Circulair en duurzaam bouwen

Industrie

Totaaloplossingen voor de industriële markt

Energie

Slimme energieoplossingen

contact-image

Gespecialiseerd in sterk staalwerk

We hebben ruime ervaring op het gebied van hoogwaardige en complexe utiliteitsbouw en leveren een totaalaanbod. Alle specialistische kennis hebben we onder één dak. De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan mooie uiteenlopende projecten, waaronder kantoren, scholen, bedrijfshallen, distributiecentra, parkeergarages en datacenters. We zetten hierbij volop in op circulair en duurzaam bouwen. We werken als betrokken partner klantgericht, innovatief en dragen zorg voor het gehele proces; vanaf het ontwerpen en de fabricage tot aan de montage op locatie. Hierdoor kunnen we naast een goede service en de juiste maatwerk oplossingen een bijzonder hoog kwaliteitsniveau blijven garanderen.

contact-image

Modern en geavanceerd machinepark

Wat ons drijft, is onze passie voor techniek. Wij houden van constructieve uitdagingen in de utiliteitsbouw en industrie en zijn altijd op zoek naar manieren waarop het nóg beter kan. Zo hebben wij afgelopen jaar geïnvesteerd in een volledig nieuwe FICEP Beam-line. De Beam-line is ingericht met een straalunit, een boor, zaag en een raveelrobot. Met deze aanpassingen vergroten wij de productiecapaciteit en -snelheid aanzienlijk. In onze 6.000 m2 conserveringsruimte passen we vervolgens diverse straal- en conserveringstechnieken toe. Hierdoor geven we onze staalproducten een lange levensduur mee.

contact-image

BIM-engineering

We maken gebruik van de geavanceerde software BIM, waarmee we projecten driedimensionaal en digitaal tot in detail kunnen uitwerken. Alle partijen die samen met ons bij het proces betrokken zijn, werken in hetzelfde model. Op deze manier kan iedereen zien wat er gebeurt, is alle informatie continu beschikbaar én altijd actueel. Ook veranderingen worden direct overal doorgevoerd en fouten en onvolkomenheden kunnen we vroegtijdig identificeren en oplossen. Zo kunnen we door gebruik te maken van deze software nog beter samenwerken met alle betrokken partijen en projecten eerst digitaal realiseren, voordat we ze in de praktijk uitvoeren.

contact-image

Certificeringen

Kampstaal hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid. We zijn in het bezit van diverse certificeringen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we aandacht besteden aan milieumanagement.

We hebben ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder. Al sinds 2015 zijn we bewust bezig met het terugdringen van onze CO2-uitstoot, met een reductie van 44% als tussenstand.

Een greep uit onze projecten

Parkeergarage P3, Schiphol

Kampstaal
Utiliteitsbouw
5 februari 2024

Lódz, Polen

Kampstaal
Utiliteitsbouw
13 februari 2024

Warmtecentrale Vattenfall, Amsterdam

Kampstaal
Utiliteitsbouw
13 februari 2024

Parkeergarage Cooltoren, Rotterdam

Kampstaal
Utiliteitsbouw
13 februari 2024

Datacenter Switch, Diemen

Kampstaal
Utiliteitsbouw
10 maart 2023

Parkeergarage TU Delft, Delft

Kampstaal
Utiliteitsbouw
2 november 2020

Voetgangersbrug - Royal FloraHolland

Kampstaal
Infra
26 april 2024

Al ruim 40 jaar een begrip in staalconstructies

Kampstaal krijgt van opdrachtgevers een hoge waardering voor de kwaliteit van de geleverde constructies, de betrouwbaarheid en het ervaren projectmanagement.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Kampstaal B.V.
Distributieweg 10
8304 BJ Emmeloord
KvK 39053026