We realiseren grote infrastructurele projecten in binnen- en buitenland. Onze focus ligt hierbij op remmingwerk, bruggen en sluizen, steigerconstructies, stuwen en gemalen, offshore bouwwerken en andere zware constructies. Vanaf de start tot de oplevering van een project zijn we betrokken, waardoor we een grote invloed hebben op het beheersen van risico’s en het benutten van kansen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bedenken voor uiteenlopende infraprojecten.

Alle specialistische kennis onder één dak

We hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende projecten. Zo hebben we intussen een indrukwekkende lijst aan bruggen, sluizen, remmingwerken en aanmeervoorzieningen op onze naam staan. We werken voornamelijk voor de publieke sector, gemeenten, waterschappen, provincies en bedrijven. Dit doen we samen met vele partners.

Wat ons onderscheidend maakt is dat we veel ervaring hebben in het managen van vooral grootschalige projecten. We bieden oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze klanten en kunnen grote projecten in zijn geheel oppakken. We denken hierbij graag al in het voortraject mee. Dit stelt ons in staat om een consistente kwaliteit te waarborgen gedurende het hele project.

TruSteel bedrijven met focus op infra

TruSteel Infra

Gespecialiseerd in complexe staalbouwkundige (water)werken

Nauta Heeg

Bouwen op 150 jaar ervaring

Gerealiseerde infra projecten

Boogbrug Geesbrug, Gemeente Coevorden

TruSteel Infra
Infra
15 februari 2024

Kerkbrug Nieuw-Amsterdam, Gemeente Emmen

TruSteel Infra
Infra
11 december 2023

Klapbrug Bedum, Provincie Groningen

TruSteel Infra
Infra
8 december 2023

Gerda Tarobrug, Amsterdam-Oost

TruSteel Infra
Infra
2 februari 2023

Bruggen Bourtange, Gemeente Westerwolde

TruSteel Infra
Infra
11 november 2022

Brug Follega, Gemeente De Friese Meren

TruSteel Infra
Infra
31 oktober 2021