contact-image

Slimme en duurzame oplossingen

TruSteel Infra is een staalbouwer in hart en nieren. Samen met onze opdrachtgevers en partners werken we nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een leefbaar en veilig Nederland. We realiseren uiteenlopende infrastructurele projecten voor gemeenten, waterschappen, provincies en bedrijven. Of het nu gaat om het vernieuwen van een brug of het reviseren van een gemaal, we zetten ons in om te bouwen aan innovatieve en duurzame oplossingen.

contact-image

Alles onder één dak

Bij TruSteel Infra vindt u alle specialismen onder één dak. Vanuit onze vestigingen in Heeg en Emmen werken onze engineers unieke ontwerpen uit in geavanceerde 3D tekensoftware. Onze gekwalificeerde vakmensen zijn daarna in staat aan de hand van deze tekeningen alle ideeën te realiseren. Door ons moderne en geavanceerde machinepark kunnen we nagenoeg alle bewerkingen vakkundig uitvoeren. Onze rijk uitgeruste productiehallen stellen ons ook in staat om grote constructies vooraf te assembleren. Door de strategische ligging van een van onze productielocaties aan open vaarwater kunnen we grote constructies transporteren over water. Voor vervoer over de weg staat ons moderne wagenpark klaar. Dit maakt onze productielocaties uitermate geschikt voor een breed scala aan klanten binnen de infra. Desgewenst kunnen we ook het onderhoud en de inspecties uitvoeren.

contact-image

Certificeringen

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Het verbeteren van de (milieu)kwaliteit van onze activiteiten en processen is daarom ook een thema waar we binnen onze organisaties voortdurend aan werken. Dit laten we ook zien door de certificeringen die wij hebben behaald. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we aandacht besteden aan milieumanagement. We zijn ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2.

We hebben ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder. Al sinds 2015 zijn we bewust bezig met het terugdringen van onze CO2-uitstoot, met een reductie van 44% als tussenstand.

Een greep uit onze projecten

Kerkbrug Nieuw-Amsterdam, Gemeente Emmen

TruSteel Infra
Infra
11 december 2023

Klapbrug Bedum, Provincie Groningen

TruSteel Infra
Infra
8 december 2023

Gerda Tarobrug, Amsterdam-Oost

TruSteel Infra
Infra
2 februari 2023

Bruggen Bourtange, Gemeente Westerwolde

TruSteel Infra
Infra
11 november 2022

Brug Follega, Gemeente De Friese Meren

TruSteel Infra
Infra
31 oktober 2021

Boogbrug Geesbrug, Gemeente Coevorden

TruSteel Infra
Infra
15 februari 2024

Duurzame oplossingen

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bedenken voor uiteenlopende infraprojecten.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Trusteel Infra
Phileas Foggstraat 35
7825 AK Emmen
KvK 04084058