We bieden totaaloplossingen voor de industriële markt. Zo realiseren we constructies voor de chemische-, farmaceutische-, olie- & gas- en voedingsmiddelenindustrie. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de meest uitdagende en complexe projecten succesvol te realiseren.

Industriebouw

We zijn een betrouwbare partner binnen de industriebouw en staan bekend om het realiseren van kwalitatief hoogstaande fabrieken. Wij zijn in staat om de meest uitdagende en complexe projecten op zowel technisch- als planningsgebied succesvol te realiseren. In diverse fabrieken en centrales in Nederland en het buitenland vind je ons staalwerk terug. Zo hebben wij de Zuivelfabrieken van A-Ware Group, Fonterra en Friesland Campina opgeleverd en hebben we het grootste particuliere agrarische bedrijf in Wit-Rusland voorzien van staalconstructies, trappen en bordessen.

Tankbouw

Binnen TruSteel Group hebben we veel expertise in het ontwerpen, bouwen en vervaardigen van opslag- en procestanks. Als ervaren tankbouwer realiseren wij tanks voor alle industrieën, waaronder algemene opslag, farmacie, olie & gas en de voedingsmiddelen-, zuivel- en chemische industrie. We ontwerpen tanks volledig op maat en produceren deze in één van onze fabriekshallen. Onze deskundige vakmensen denken in elke fase van het project graag met u mee. Via weg- of watertransport vervoeren we de tanks naar zowel binnen- als buitenland.

Moderne machinefabriek

Als veelzijdige en moderne machinefabriek richten we ons op het ontwikkelen en realiseren van effectieve oplossingen voor de productieprocessen van onze klanten. Hoe we dit doen? Met het leveren van een uitgebreide dienstverlening; van turnkey projecten tot installatiewerkzaamheden en service. We bieden alle faciliteiten, expertise en mankracht voor de productie en montage van installaties, machines en technische ondersteuning. Ook voor onderhoud en inspectie op locatie kunt u altijd op onze vakmensen rekenen.

TRUSTEEL BEDRIJVEN MET FOCUS OP INDUSTRIE

Kampstaal

Al 40 jaar een begrip in staalconstructies!

Kamplacon

Bouwpartner in dak- en wandconstructies

MF Emmen

Veelzijdige en moderne machinefabriek

Nauta Heeg

Bouwen op 150 jaar ervaring

GEREALISEERDE INDUSTRIE PROJECTEN

RVS Filtertrommel, Cosun Beet Company

MF Emmen
Industrie
27 februari 2024

Modulaire storttafels, Bativo B.V.

MF Emmen
Industrie
22 mei 2023

Uitbreiding spuicomplex, Afsluitdijk

MF Emmen
Industrie
19 januari 2024