contact-image

Zonnepanelen

TruSteel Energy is uw partner op het gebied van zonnepanelen. We hebben de afgelopen jaren veel daken voorzien van zonnepanelen. Door de hoge energieprijzen investeren steeds meer bedrijven in zonnepanelen om zo hun energiekosten te reduceren. Het is in deze grillige energiemarkt erg fijn om als bedrijf zelfvoorzienend te zijn d.m.v. zonnepanelen. TruSteel Energy biedt u één aanspreekpunt en regelt voor u als klant de levering van een compleet nieuw zonnepaneel-systeem, inclusief de aansluiting op het openbare net. Wij bekijken de zonsituatie en welk dak voor u het meest geschikt is. We denken graag mee bij de aanschaf, geven advies over de panelen die het beste bij uw situatie passen en zorgen dat het meest optimale rendement uit de zonnepanelen wordt gehaald.

Wilt u ook uw bedrijfspand verduurzamen? Wij laten u graag zien welk resultaat u kunt behalen met onze zonnepanelen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

contact-image

Energieopslag

Steeds meer regio's in Nederland krijgen te maken met netcongestie. Heeft u ook last van netcongestie en kunt u uw opgewekte zonne-energie niet meer kwijt? Of kunt u uw systeem niet uitbreiden door een te kleine aansluiting of doet de netwerkbeheerder er lang over om de aansluiting te verzwaren? Dan bieden onze accu wellicht voor u de oplossing. Energieopslag d.m.v. een accu is namelijk een duurzaam en rendabel alternatief bij een vol stroomnetwerk.

contact-image

De voordelen van energieopslag op een rij:

- Peak Shaving met een batterij
Een manier waarop uw bedrijf kan profiteren van peak shaving is door een batterij te gebruiken om energie op te slaan in tijden van lage vraag en deze, opgeslagen energie, vervolgens te gebruiken in tijden dat de vraag weer hoger is. Dit kan de vraag naar dure piekstroom verlagen en helpt u uw bedrijfsactiviteiten zonder onderbreking voort te zetten.

- Time shifting
Wanneer er op een bepaald moment geen behoefte is aan energie, kan deze worden opgeslagen door de batterij. Hierdoor wordt de stroom opgeslagen voor een later moment, time shifting dus. Het batterijsysteem maakt het dan mogelijk om de overdag opgewekte energie 's nachts te gebruiken, bijv. om ’s nachts bedrijfsauto’s op te laden. Dit bespaart u als bedrijf veel geld.

- Noodvoorziening
Bij belangrijke bedrijfswerkzaamheden is een goede noodvoorziening essentieel. Een batterij is tevens een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor een gas- en diesel aggregaat.

Wilt u meer informatie over energieopslag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

contact-image

Energiemanagementsysteem

Wilt u uw energiekosten beheren? Dat kan eenvoudig met ons energiemanagementsysteem (EMS). Ons systeem geeft een duidelijk overzicht van het energieverbruik op al uw aansluitingen. Dit kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten om het energieverbruik te verminderen en energiekosten te besparen.

Het werkt via één centraal bedienbaar energiemanagementsysteem. De software kan gebruik maken van meetdata uit slimme (tussen) meters of andere meetapparatuur om het energieverbruik te meten en de data te verzamelen. Door het inzetten van deze software kunnen verschillende soorten energiebronnen worden gemonitord, zoals elektriciteit, gas, water en warmte. Het systeem kan daarnaast ook de omvormers aansturen op basis van de EPEX markt. Dit houdt in dat wanneer de prijzen bijvoorbeeld negatief zijn, het systeem de omvormers uitzet of andere apparaten in uw installatie meer energie laat opnemen.

Wilt u meer informatie over ons energiemanagementsysteem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

contact-image

Certificeringen

TruSteel Energy hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, milieu, en duurzaamheid. We zijn in het bezit van diverse certificeringen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we aandacht besteden aan milieumanagement.

We hebben ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder. Al sinds 2015 zijn we bewust bezig met het terugdringen van onze CO2-uitstoot, met een reductie van 44% als tussenstand.

Een greep uit onze projecten

Van Wieren Special B.V., Emmeloord

TruSteel Energy
Energie
15 februari 2024

Van Bentem Bluefields, Luttelgeest

TruSteel Energy
Energie
15 februari 2024

Gouweleeuw B.V., Emmeloord

TruSteel Energy
Energie
14 februari 2024

De Kubbe, Biddinghuizen

TruSteel Energy
Energie
12 juli 2021

De Boer Staal, Uitgeest

TruSteel Energy
Energie
30 maart 2021

Onze duurzame energieoplossingen

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van elektriciteit, van ontwerp en installatie tot onderhoud en reparatie. Wij zorgen voor energie-efficiënte en betrouwbare oplossingen bij het installeren van nieuwe systemen, het uitbreiden of aanpassen van bestaande installaties en bieden service en onderhoud.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op

Trusteel Energy
Distributieweg 4
8304 BJ Emmeloord
KvK 39085409