De energietransitie zit in een stroomversnelling. De vraag naar elektriciteit neemt daarbij exponentieel toe. Wij bieden een breed scala aan duurzame energie-oplossingen. We verzorgen hierbij de installatie van nieuwe systemen en constructies, ondersteunen bij het uitbreiden of aanpassen van bestaande installaties en bieden service en onderhoud aan.

Slimme energieoplossingen

Zonnepanelen op gebouwen zijn een belangrijke stap in de energietransitie. Steeds meer ondernemers stappen daarom over op zonnepanelen. Een logische keuze, want het rendement is goed en dat zorgt voor een aanzienlijk lagere energierekening. Daarnaast draagt zonne-energie bij aan de CO2-reductie. Door de opgewekte energie zelf of in de directe omgeving te gebruiken belast u het verstopte netwerk niet.

TruSteel Energy is uw partner op het gebied van zonnepanelen. We denken graag mee bij de aanschaf, geven advies over de panelen die het beste bij uw situatie passen en we zorgen ervoor dat het meest optimale rendement uit de zonnepanelen wordt gehaald. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in andere energieoplossingen zoals energieopslag en energiemanagementsystemen.

Onderstations

Dat de energietransitie en economische groei steeds meer capaciteit vraagt van het elektriciteitsnet, vraagt ook om een forse uitbreiding van ons hoogspanningsnet. Het uitbreiden en versterken van de hoogspanningsstations en verbindingen is hard nodig om de vraag naar transportcapaciteit te kunnen opvangen. Voor TenneT, de aangewezen netbeheerder in Nederland, hebben we inmiddels al verschillende onderstations mogen produceren en monteren. Deze onderstations verbinden de elektriciteitssnelwegen van TenneT met de middenspanningsnetten van de regionale netbeheerders.

TRUSTEEL BEDRIJVEN MET FOCUS OP ENERGIE

TruSteel Energy

Uw partner voor slimme energieoplossingen

GEREALISEERDE ENERGIE PROJECTEN

Gouweleeuw B.V., Emmeloord

TruSteel Energy
Energie
14 februari 2024

De Kubbe, Biddinghuizen

TruSteel Energy
Energie
12 juli 2021

De Boer Staal, Uitgeest

TruSteel Energy
Energie
30 maart 2021

Van Wieren Special B.V., Emmeloord

TruSteel Energy
Energie
15 februari 2024

Van Bentem Bluefields, Luttelgeest

TruSteel Energy
Energie
15 februari 2024